Moezelkaart
www.moezel-reizen.nl
Klik op de kaart om te vergroten

 

Mountainbike MoselMountainbike GPS Mosel

 

Hallo MTB-vrienden!

Wij begroeten u aan de mooie Midden-Moezel rond om Bernkastel-Kues.

Achim en Racing-Ralph, 2 natuurbewuste bikers, die al meer dan 15 jaar besmet zijn met het MTB-Virus, willen gelijkgezinden en diegene die dat willen worden, graag hun regio bekend maken.

Als Mountainbike gids bieden wij individueel begeleide MTB-Tours voor jong en oud aan, maar ook organiseren wij op aanvraag specials voor groepen.

U kunt ons boeken op aanvraag, of u kunt per GPS op eigen gelegenheid de trails ontdekken.
GPS-huurapparaten staan na aanvraag tot uw beschikking.

Ons gezamenlijke wegennet omvat meer dan duizend hoogtemeters, welke te beklimmen zijn.
Afwisselende Single-Trails, bos en veldweggetjes met onvergetelijke panoramische uitzichten in het Moezeldal wachten op u. Kronkelige Up- en Downhills inbegrepen.

Het bijzondere in de herfst:

Begeleide touren door de wijnbergen met een blik op de kunst van de druivenoogst. De tour wordt afgesloten met een gezellige wijnproeverij in de originele wijnkelder van  Gäste-& Weinhaus Kunz-Erben.

Bernkastel-Kues en de omliggende gemeentes van de Middenmoezel, zijn vooral bekend door het afwisselende landschap, de vele monumenten, burchten en de wereldbekende "Rieslingweinlagen".

Het mooie landschap van de Moezel, welke door vele mooie dalen en bergen slingert, is al sinds vele jaren door de Moezelfietsers ontdekt.

Dat het ook anders kan, namelijk iets veeleisender door de vele bossen, over Singletrails, langs grote rotsformaties en kleine watervallen en nog veel meer, ziet u als u binnenkort eens met uw MTB bij ons komt.

Naar de internetsite

 

Mountainbiken