Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Gaestehaus Andrae

Gartenstraße 2
56814 Bruttig-Fankel
Tel: 0049 - 2671 - 1475
oder 0049 - 2671 - 1475

www.gaestehaus-andrae.de
Gaestehaus_Andrae@web.de

Hallo lieve Moezelvrienden,

Wij, de familie Andrae, heten u van harte welkom op deze informatiepagina.

Geniet van het romantische Moezeldal en de gastvrijheid van Gästehaus Andrae. Ons huis is een familair gerunt pension gelegen in een rustig gedeelte van Bruttig-Fankel, met uitzicht op de Moezel en de wijnbergen, tot de Moezelweg is het maar 40 meter. Bruttig-Fankel ligt in het hart van de “Cochemer Moselkrampen“, tussen Cochem en Beilstein.

De nieuw gerenoveerde en nieuw ingerichte gastenkamers zijn allen voorzien van een douche met toilet, radiowekker, satelliet TV, föhn, 1 kamer heeft een balkon.
Het appartement, welke is ingericht zoals onze gastenkamers, is voorzien van een kookgelegenheid en een balkon. Alle bedden beschikken over speciale matrassen en anti-allergie dekbedden.
Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de prijs.
Onze gastenkamers zijn niet-roken kamers.

Een uitgebreid ontbijt of een gratis broodjesservice zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.  Gezellige recreatieruimte met open haard, satelliet tv, enkele gezelschapspelen zoals kaarten en rummikub, een koelkast met drinken, met en zonder alcohol. Geniet u van de specialiteiten die onze regio en kelders u te bieden hebben.

Terug naar de resultatenlijst

Gästehaus Andrae in Bruttig-Fankel
Gästehaus Andrae in Bruttig-Fankel
Gästehaus Andrae in Bruttig-Fankel
Gästehaus Andrae in Bruttig-Fankel
Vakantie aan de Moezel