Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Haus Berghof

Bergstr. 10
54347 Neumagen-Dhron
Tel: 0049 - 6507 - 2108
Fax: 0049-170 7081799

www.ferienwohnung-mosel-berghof.de
info@ferienwohnung-mosel-berghof.de

Geniet van uw vakantie in ons rustig gelegen vakantiewoningen die allen gezellig, ruim en met goede kwaliteit zijn ingericht. Bij het inrichten van enkele woningen hebben we extra aandacht besteed aan gasten met beperkte bewegingsvrijheid. Zo is woning Lavendel met 110 m2 barrièrevrij voor rollator of rolstoel met een groot terras op het zuid/westen met uitzicht op de Moezel en een terras op het zuid/oosten.

De woningen voor 4 personen hebben 2 douches met toilet of een grote badkamer met een extra toilet. De meeste woningen zijn voorzien van grote ramen tot op de grond waardoor u een heerlijk uitzicht heeft in het Moezeldal.  

Neumagen-Dhron ligt centraal tussen Trier en Bernkastel. U kunt van hier uit mooie boottochten maken of het landschap met de fiets ontdekken op 1 van de goed aangegeven fietspaden langs de Moezel.  

Enkele tips voor een leuk uitstapje zijn Bernkastel-Kues, Trier, Cochem, Idar Oberstein, Burg Eltz. Andere tips geven wij u graag voor een leuke vakantie. Wij hopen u snel in 1 van onze vakantiewoningen te mogen begroeten.

Breng uw laptop of ipad mee, wij hebben wifi-internet ter beschikking.

Haus Berghof
Familie Später

Reserveren in het Nederlands: klik hier

Terug naar de resultatenlijst