Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Brunnenhof Hatzenport

Moselstraße 58
56332 Hatzenport
Tel: 0049 - 2605 - 95 24 85

www.brunnenhof-hatzenport.de
service@brunnenhof-hatzenport.de

Wat staat u te wachten?
Vakantie in één van de mooiste regio’s van Duitsland, een paar bedachtzame dagen met lekker eten, heerlijke bedden en goede wijn. Een uniek landschap met de Moezel als achtergrond en de met druiven bedekte bergen.

In het „Brunnenhof“ een voormalig agrarisch gebruikte boerderij met groot omsloten binnenhof, hebben wij in het huis drie moderne tweepersoonskamers met douche en toilet en tv voor u ingericht. Vanuit onze gastenkamers heeft u een wonderbaarlijk mooi uitzicht over de Moezel.

De vroegere stal is omgebouwd en u kunt in 2 helle en vriendelijk ingerichte vakantiewoningen van uw vakantie genieten. Ontspant u zich bij een heerlijk blik op onze wijnbergen.

Wandelen, zwemmen, fietsen of gewoon uitrusten.
Door middel van een begeleide wandeling of een rondtrip door de wijnboer leert u land en de mensen kennen of afgelegen plekjes ontdekken die u alleen vaak niet gevonden zou hebben. Spreek ons aan. Kaartmateriaal en informatiemateriaal stellen wij graag ter beschikking om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Bekijk onze website voor meer informatie over onze Straußwirtschaft, de door ons georganiseerde tractortochten met huifkar en het 360 ° filmpje.

Reserveren in het Nederlands: Klik hier

Terug naar de resultatenlijst

Brunnenhof in Hatzenport
Brunnenhof in Hatzenport
Brunnenhof in Hatzenport
Brunnenhof in Hatzenport
Brunnenhof Hatzenport
vrijstaand vakantiewoning