Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Hotel zur Winzergenossenschaft Klotz

Moselstraße 59
56814 Ernst
Tel: 0049 - 2671 - 7091
Fax: 0049 - 2671 - 4515

www.hotel-klotz.de
hotel-klotz@t-online.de

Wij willen in uw vakantie voor u aanwezig zijn…
En bedankten u voor uw interesse in ons hotel. Het doet ons genoegen dat u de Moezel en Ernst heeft uitgekozen voor de mooiste dagen van het jaar.

Hier in " Cochemer Krampen " slaat het hart van het Moezeldal. De aanstekende vrolijkheid van de mensen, is de ideale voorwaarde voor geslaagde vakantiedagen.

Onze familie bekommert zich sinds 3 generaties om het welbevinden van onze gasten. Bij ons kunt u een familiaire sfeer verwachten, modern comfort en een verzorgde gastronomie.

Onze dagelijks wisselende menukaart richt zich op het ritme van de verschillende jaargetijden. Alle producten worden vers bereid, vele stammen uit de regio. Geniet van de uitgebreide keuze van het ontbijtbuffet om voldoende energie op te doen voor de activiteiten van die dag, want de natuur begint bij ons letterlijk voor de deur. Een ideaal startpunt en een paradijs voor wandelaars ( 1ste   Nordic-Walking-Park van de Moezel ) fietsers en kanoërs. Wij nodigen u hartelijk uit om u heerlijk te laten verwennen.

Onze gasten –en familiekamers zijn modern en comfortabel ingericht. Telefoon en satelliet tv zijn standaard in ons hotel.

Terug naar de resultatenlijst

Hotel Klotz
Lokal
Hotel Klotz
Hotel zur Winzergenossenschaft
Hotel zur Winzergenossenschaft Klotz in Ernst aan de Moezel