Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Haus Moselblick

Realschulstraße 30
54347 Neumagen-Dhron
Tel: 0049 - 6507 - 2201

antoniascholtes@t-online.de

Haus Moselblick in Neumagen-Dhron

Vakantiewoningen en gastenkamers aan de Moezel.
Het huis beschikt over 2 heel mooi en modern ingerichte vakantiewoningen en gastenkamers voor 2 tot 4 personen met aparte keuken en tv met satellietaansluiting. De rustige ligging van het huis garandeert dat u een ontspannen vakantie zult hebben in een goede atmosfeer. De vakantiewoningen zijn in juli 2008 door de Deutschen Tourismusverband geclassificeerd met ***.
Wifi

Fietsen, parkeer en inkoopmogelijkheden zijn voor handen. Alle kamers beschikken over douche/toilet, Moezelzicht, balkon of paviljoen. De prijzen liggen tussen 40,= en 65,= €  per nacht.

Neumagen-Dhron – oudste wijndorp van Duitsland! Welkom in het dal van de onbegrensde mogelijkheden. Hier kunt u heerlijke wandelingen maken, het regionale museum bezichtigen en het Romeinse schip - een ontdekking uit de Romeinse tijd - bewonderen.
In de directe omgeving zijn talrijke uitstapjes met bus of boot mogelijk. Zo nodigen de romantische Moezelstad Bernkastel-Kues, het Romeinse Trier, de edelsteenstad Idar-Oberstein of het vlakbij gelegen Luxemburg u uit voor een bezoek. Goed aangegeven wandel –en fietspaden zijn op korte afstand te bereiken.
Tenniscentrum en zwembaden staan garant voor ontspanning. Ook is er een mogelijkheid voor deltavliegen of het aanmeren van uw eigen boot in de nieuwe jachthaven.

Reserveren in het Nederlands: klik hier

Terug naar de resultatenlijst

Haus Moselblick
Haus Moselblick in Neumagen
Garten
Haus Moselblick FeWo
Haus Moselblick in Neumagen-Dhron