Moezelkaart
Moezel-reizen
Klik op de kaart om te vergroten

Pension Reinisch

Balduinstrasse 77
56856 Zell
Tel: 0049 - 6542 - 4580

www.moselpension-reinisch.de
info@moselpension-reinisch.de

Moselpension Reinisch, uw vakantiedomicilie in Zell aan de Moezel

Welkom in ons familie geleide pension in de oude binnenstad van Zell met comfortabel ingerichte kamers en wonderschoon uitzicht over de Moezel.

Ons huis beschikt over 10 + 4 bedden. Er zijn verschillende soorten kamers zoals eenpersoons- en tweepersoons- en appartementenkamers. Alle kamers die Moezelzicht hebben, hebben ook een balkon. Voor gezinnen met kinderen kunnen wij naar wens van een reisbedje tot aan een wikkeldoek ter beschikking stellen. Ook „viervoeters“ zijn in ons huis tegen een kleine vergoeding van harte welkom. Onze overnachtingsprijs is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en loopt vanaf 40,= per persoon per nacht. Wifi inbegrepen.

Als gecerfiticeerd Bett+Bike bedrijf bieden wij onze gasten een grote fietsgarage aan waar ook montagemateriaal ligt voor kleine reparaties en een E-Bike-oplaadstation. Graag geven wij u tips voor uitstapjes.

Ontdek het idyllische landschap met een planwagenfahrt of bezoek 1 van de vele burchten of andere bezienswaardigheden in dit veel omvattende landschap van Zell.  

Reserveren in het Nederlands

Terug naar de resultatenlijst

Moselblick pension reinisch
slaapkamer reinisch
Pension in Zell