Moezelkaart
www.moezel-reizen.nl
Klik op de kaart om te vergroten

Voorwaarden reserveren van een arrangement:

Het reserveren van een fiets / wandel-vakantie loopt via ons reisbureau: Moezel-Reizen

Leest u alstublieft, alvorens u definitief een reservering op onze website gaat maken, eerst onderstaande voorwaarden zorgvuldig door. Indien u een reservering maakt dan gaat u akkoord met onze voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in deze voorwaarden, dan adviseren wij u om geen reservering via onze website te maken. Onze voorwaarden wijken af van die van andere organisaties, omdat wij een eigen werkwijze hanteren.

Wij zijn een uiterst betrouwbare en zorgvuldige intermediair met een uitstekende reputatie. Wij werken reeds jaren en zeer succesvol op internet. Uw boeking is bij ons in goede handen.


PRIVACYBELEID
Moezel-Reizen gaat zorgvuldig om met de privacy van alle gebruikers van de site en behandelt de persoonsgegevens vertrouwelijk. Wanneer u via onze site boekt, gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor uw reservering.

 

RESERVERINGEN
Via de email stuurt u uw aanvraag naar ons toe. Daarop ontvangt u van ons een email als het arrangement te reserveren is met de totale prijs. Pas na uw antwoord op deze email komt de reservering tot stand en ontvangt u van ons een bevestiging.  Zonder deze bevestiging is er geen sprake van een reservering en kunt u geen aanspraak maken op een kamer of op het arrangement of reis.


ANNULEREN
Annuleren van uw zijde
Indien een arrangement wordt geannuleerd gelden daarvoor annuleringskosten:
- bij annulering tot 60 dagen voor de aankomstdag: 0 % van de reissom;
- bij annulering vanaf de59ste dag tot de 25de dag voor de aankomstdag: 40 % van de reissom;
- bij annulering vanaf de 24ste dag tot de 11de dag voor de aankomstdag: 60% van de reissom;
- bij annulering vanaf de 11de dag tot de aankomstdag of later: de volle reissom.

Wij adviseren u om voor iedere reis een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleren doet u als volgt: u informeert Moezel-Reizen. Daarop krijgt u als antwoord een email met de annuleringskosten en betalingsmogelijkheden. Pas na het ontvangst van de annuleringskosten ist de annulering tot stand gekomen.
Bij een annulering worden 25,= administratiekosten in rekening gebracht.


AANSPRAKELIJKHEID
Moezel-Reizen doet haar uiterste best om alle informatie zo nauwkeurig en foutloos weer te geven op de website. Moezel-Reizen kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade (direct/indirect) die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. Moezel-Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website en eventueel onjuiste informatie op deze website.


GARANTIEFONDS
Goed om te weten: Moezel-Reizen is lid van garantiefonds Stichting GGTO
Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. www.stichting-ggto.nl

 

KLACHTEN
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw verblijf in een van onze locaties, dan dient u dit direct ter plaatse direct kenbaar te maken en direct aan Moezel-Reizen kenbaar te maken. Moezel-Reizen doet zijn uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

PROBLEMEN MET INTERNET
Moezel-Reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die ontstaan wanneer u geen bevestiging per e-mail ontvangt. E-mail is niet altijd een betrouwbaar medium gebleken. Veel mail verdwijnt in spamboxen. Laat ons tijdig weten wanneer u geen bevestiging ontvangt.

Wij zijn een internetbedrijf en geheel afhankelijk van het functioneren van ieders computer, anti-virusprogramma, firewall, instellingen etc.. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen die voortkomen door het niet ontvangen van e-mails. Wij betreuren het wanneer mailtjes niet aankomen.


TARIEVEN
De tarieven op onze website zijn geldig voor een kalenderjaar (januari – december). Boekt u voor het volgende jaar, dan kan er sprake zijn van een prijsstijging. De nieuwe tarieven staan rond eind december/begin januari van het nieuwe jaar op de website, voor die tijd wordt de nieuwe prijs aan u bevestigd bij de reservering. Mocht er onverhoopt in de loop van het nieuwe jaar toch nog een oude prijs vermeld staan, dan geldt altijd de nieuwe prijs.

Voor een aantal locaties hanteren we ‘VANAF’ prijzen (afhankelijk van de seizoenen). De prijzen zijn op basis van eigen vervoer. Alle prijzen staan in de bevestiging vermeld. Er worden dus nooit extra kosten berekend.


RESERVERINGSKOSTEN

Wij berekenen, tenzij anders wordt vermeld, geen reserveringskosten.


BETALINGEN
De reissom voor een arrangement dient u te worden voldaan aan Moezel-Reizen.
De aanbetaling dient te geschieden binnen 2 weken na reservering en het restant dient te worden voldaan uiterlijk 1 maand voor start van de reis.

 

RECHTEN
Alle rechten voorbehouden. De afbeeldingen, logo's, teksten en informatie op onze website (www.Moezel-Reizen.nl) zijn beschermd door het auteursrecht. Niets van deze website mag worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming aan de webredactie van Moezel-Reizen . Gebruik door derden is niet toegestaan.

Wijzigingen van deze voorwaarden
Moezel-Reizen behoudt zich het recht voor de leveringsvoorwaarden te wijzigen.

Reisvoorwaarden fiets/wandel-vakantie